Timmerwerk

Tel : 06-229 708 73 / info@nout-meubels.nl

 

Timmerwerk

 

Voor binnenhuis betimmering bent u bij ons aan het juiste adres. Er wordt vrijblijvend gekeken naar wat de mogelijkheden zijn voor b.v. een loze ruimte te voorzien van een nuttige inbouw kast(en) en of schappen. Of bijvoorbeeld het aanbrengen van binnen wanden of nieuwe keukenkasten. Nout-meubels is aangesloten op een breed netwerk van ondernemers. Zo werkt het bedrijf b.v. samen met een ambachtelijke smederij om zo ook complexere wensen te kunnen uitvoeren. Bijvoorbeeld een tafel gemaakt van hout en smeedijzer. U ontvangt altijd binnen 2 dagen een offerte.

 

Uw hal voorzien van een garderobekast, of een hoek voorzien van schappen. Hiervoor bent u bij Nout-meubels Arnhem aan het juiste adres.

Robuuste Massief eikenhouten tafel met een op maat gemaakt RVS onderstel!

Voor meubels op maat, bijvoorbeeld een massieve eikenhouten tafel met een ijzeren onderstel. Of Simpelweg handige schappen in uw badkamer, Bij Nout-meubels is vakwerk gegarandeerd!

Engine Re-Building

 

Lorem ipsum sitame coneur apscing

eiusmo labore the aliqua veniam quisnosr

pariatur culpauie laborum.

Oud grijs gemaakte robuuste tafel. Door het onbehandelde eikenhout af te dekken met plastick en er een bak hete amonia met water oplossing onder te zetten zou het eiken na enkele dagen donker kleuren en een oudere look geven!

© Copyright. All Rights Reserved.